Over Ons

Wij creëren een
natuurlijke sfeer. Binnen én buiten.

Waarom Natweave?

01.

Eigen Productie

Zowel onze natural look collectie als de sisal kwaliteiten worden op een ambachtelijke manier geweven.

Daarmee onderscheiden we ons van de massa.

03.

Unieke Afwerking

Het zit ‘m in de details;

Een mooie kwaliteit verdient de beste afwerking. Daarom werken wij onze vloerkleden standaard af volgens de hoogste kwaliteitsnormen én met een ijzersterk type band.

02.

Custom Made

Beauty has no limits;

daarom bieden wij onze gehele collectie aan als maatwerk.

Hoe het allemaal begon

Ons verhaal

De luxe van eenvoud, geïnspireerd door de natuur

Natweave staat voor ‘natural weaves’. Een combinatie van elementen die de basis vormt voor ons label: weven en natuur samengevoegd in jouw unieke vloerkleed. Natweave is ontstaan vanuit onze liefde voor interieur en de mooiste materialen. 

Het ontdekken van de natuur en authenticiteit van het leven van locals tijdens reizen naar Azië en landen rond de Mediterranee geven veel inspiratie. Met de tapijten van Natweave willen wij sfeer en warmte toevoegen aan jouw interieur en exterieur zonder dat het prominent aanwezig is. De combinatie van natuur en weven vormt daarom de basis van de collectie, die zowel binnen als buiten toepasbaar is.

Natweave onderscheidt zich door haar focus op tijdloos design, hoogwaardige kwaliteit en unieke afwerking – ijzersterke bandering die uv-bestendig is. Naast de prachtige selectie sisal dessins, bieden we ook ‘natuur look’ producten: de feel en look van sisal, geschikt voor buiten én binnen.

Ervaar zelf de luxe van eenvoud, inspired by mother Earth!

Samenwerken?

Informeer naar
de mogelijkheden

Begin met chatten
1
Stel je vraag
Goed dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?