Ronde vloerkleden

Wanneer je van plan bent om een rond vloerkleed te kopen biedt Natweave je alle combinaties qua kleur en bandering. Van een ambachtelijk geweven sisal of zeegras vloerkleed tot een waterbestendig buitenkarpet. Er is veel mogelijk in het rond!

Ronde vloerkleden

Toch liever een rond vloerkleed kopen? Natweave heeft de meest prachtige ronde vloerkleden die je kunt samenstellen vanaf 1.5 meter tot maar liefst 4 meter doorsnee! Bij jouw unieke samengestelde ronde vloerkleed heb je keuze uit zeegras, sisal-look of hoogpolig tapijt in diverse dessins. Bijvoorbeeld visgraat of bouclé.

Waar kies ik voor een rond vloerkleed?

Een rond vloerkleed is uitermate geschikt in de meeste ruimtes en interieurs. Ook voor jouw woonkamer, keuken, slaapkamer, tuin of terras. 

Waarom koop ik een rond vloerkleed?

Bij een rond vloerkleed heb je meer mogelijkheden en komt het niet zo nauw met de afmeting. Of je nou een klein of een groot vloerkleed uitzoekt, afhankelijk van je eigen smaak en stijl, ronde vloerkleden passen zich snel aan in elke ruimte. Met een klein vloerkleed kun je een uniek meubel of voorwerp accentueren terwijl je met grote vloerkleden juist ruimtes optisch één geheel laat lijken. 

Kleur van een rond vloerkleed?

Het assortiment van Natweave is met precisie samengesteld. Hierbij komen de natuurlijke kleuren prominent aan bod! Naast de drukte van elke dag is het belangrijk dat je huis als een thuis voelt. Onze ervaring is dat de natuurlijke kleuren van Natweave bijdragen aan een sfeervol en rustig interieur. Een bijkomend voordeel is hierbij dat natuurlijke tinten aansluiten bij ieders interieur!

Welke maatvoering kies ik bij een rond vloerkleed?

Bij een rechthoekig vloerkleed kies je éénvoudig de lengte en breedte maat. Bij ronde vloerkleden kies je welke diameter je wil. Dit kun je thuis zelf opmeten met een meetlint of je maakt voor het juist beeld een karpet van oude kranten. Aan de hand hiervan bepaal je hoe groot je vloerkleed moet worden. 

Veel voorkomende diameter bij ronde vloerkleden:

  • Karpet rond 150 cm Ø (1,5 meter)
  • Karpet rond 200 cm Ø (2 meter)
  • Vloerkleed rond 250 cm Ø (2,5 meter)
  • Vloerkleed rond 270 cm Ø (2,7 meter)
  • Groot rond vloerkleed 300 cm Ø (3 meter)
  • Groot rond vloerkleed 400 cm Ø (4 meter)

 

Bestel hier je maatwerk ronde vloerkleed:

Om je eigen karpet samen te stellen klik je hier. Je kunt eenvoudig gratis stalen bestellen zodat je de juiste kleur en kwaliteit kunt kiezen. 

Begin met chatten
1
Stel je vraag
Goed dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?