Terug

FAQ

Is jullie product ook als kamerbreed verkrijgbaar?

Zeker! De maximale breedte maat is hierbij 400 cm. Interesse? Neem dan contact op per e-mail of bel met onze klantenservice. Wij kunnen ook een stoffeerder aanraden die ons product perfect kan leggen.

Wat zijn gangbare maten voor een vloerkleed?

De afmeting van je karpet is afhankelijk van de situatie, ruimte en entourage. Een veel voorkomende ‘fout’ is dat een vloerkleed te klein wordt gekocht. In een reguliere woonkamer met een bank of hoekbank is het aan te raden om het vloerkleed tot ongeveer 30 cm onder je (hoek)bank door te laten lopen. Ga je voor een mooi buitenvloerkleed? Dan is het mooi om alle buitenmeubels op het vloerkleed te zetten.

Nog niet helemaal zeker van de maten? Check de animatievideo om een beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden en de optische verschillen.

De meest voorkomende maten zijn lengte x breedte ; 150 x 80 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm, 250 x 300 cm en 300 x 400 cm.

Vind je het lastig om te kiezen en kom je er niet uit? We helpen je graag.

Hoe kan ik de beste kleurencombinatie uitzoeken?

Al gekeken op onze inspiratie pagina? Hier hebben we een aantal sfeervolle kleurencombinaties voor je op een rij gezet.

Bijna overtuigd maar nog niet helemaal zeker van de kleur? Vraag dan een sample op van jouw meest favoriete kleur(en). Op deze manier kun je een goede inschatting maken van de kleur en kwaliteit die het beste bij je interieur past. Bij de definitieve bestelling zullen we deze kosten in mindering brengen.

Begin met chatten
1
Stel je vraag
Goed dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?