Sisal karpetten

Sisal, wie kent het nog? In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw was het in elk huishouden te vinden. Door de toenemende trend van harde vloeren zoals laminaat, pvc, beton, kurk en parket is sisal weer populairder dan ooit! Door de prachtige natuurlijke kleuren is het uitermate geschikt als vloerkleed en geeft het een zeer warme en moderne uitstraling aan je interieur!

Het Natweave sisalgaren wordt gemaakt van de Agave Sisalana-plant, die op een duurzame wijze wordt verbouwd in landen als Afrika, China, Brazilië en Mexico. Het eindresultaat is een prachtige natuurlijke vloerbedekking, die slijtvast, antistatisch, anti-allergeen en tevens een uitstekende geluidsisolator is. Omdat Sisal een natuurlijk vezel is kunnen de karpetten niet tegen vocht of regen. Ze zijn dus alleen geschikt voor binnen. Zoek je een vloerkleed voor buiten? Bekijk dan onze naturallook collectie.

Onze vloerkleden worden naar jouw wensen op maat gemaakt. Ontdek de unieke soorten bandering en stel je unieke Natweave vloerkleed gemakkelijk samen met de configuratietool!

De collectie

Begin met chatten
1
Stel je vraag
Goed dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?