Terug

4x Natweave. Exclusief vloerkleed op maat.

Natweave. Natuur op de vloer.

Natweave onderscheidt zich door haar focus op tijdloos design, hoogwaardige kwaliteit en unieke afwerking – ijzersterke bandering die uv-bestendig is. Naast de prachtige selectie sisal dessins, bieden we ook ‘natuur look’ producten: de feel en look van sisal, geschikt voor buiten én binnen.

 

1. Oerdegelijk: Geweven tapijt

Geweven tapijt is de oudste methode om textiel te produceren en weven wordt nog steeds beschouwd als de beste manier om tapijt te maken. Geweven tapijt presteert beter dan alle andere soorten tapijt en niets is te vergelijken met het uitstekende behoud van het uiterlijk, de duurzaamheid en de ontwerpmogelijkheden.

Ons natural look tapijt combineert de voordelen van de huidige synthetische vezels met klassieke traditionele weefsels. Het heeft veel variatie in schaduw, knopen en textuur om authentieke natuurlijke vezels na te bootsen.

 

2. Duurzaam en slijtvast

Ons natural look tapijt is geweven om ongelooflijk sterk en duurzaam te zijn en de uitstekende eigenschappen houdt je vloerkleed jarenlang in hoogwaardige staat. De door en door geverfde vezel heeft een ongelooflijk rijke kleur die zijn levendigheid na verloop van tijd behoudt. Natweave natural look voegt warmte toe aan de voeten bij koelere temperaturen en zorgt voor een zeer behaaglijk gevoel.

Geweven tapijten zijn extreem slijtvast omdat elk garen in één doorlopende stap afzonderlijk met elk ruggaren is verweven.

 

3. Buitenvloerkleed

Wij Nederlanders houden van het buitenleven en dit is voor velen een essentieel onderdeel geworden van onze dagelijkse leefruimte. Onze natural look vloerkleden zijn vlekbestendig, waterafstotend en hebben een uitstekende lichtechtheid, waardoor het ook voor buiten het perfecte vloerkleed is!

 

4. Stalenservice

Twijfel je nog tussen verschillende vloerkleden of ben je benieuwd hoe een bepaalde kleur bij jou in huis staat? Dan kan je gebruikmaken van onze stalenservice. Je bestelt de stalen voor €1,50 per stuk en zodra je je vloerkleed wilt bestellen krijg je dit bedrag als korting op je bestelling middels een voucher.

Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op via 085-0609771 of klantenservice@natweave.nl.

 

 

Begin met chatten
1
Stel je vraag
Goed dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?