Natural look

Steeds meer genieten van je eigen tuin, woonkamer of buitenverblijf, wie wil dat nou niet? Deze trend heeft zich de laatste jaren steeds sterker ontwikkeld. De sisal look collectie is daarom met oog voor detail, kleur en dessin ontwikkeld om op jouw terras, woonkamer of kantoor het luxe (buiten)leven te creëren! 

Natweave natural look, geschikt voor zowel binnen als buiten, is de perfecte combinatie van een natuurlijke sisal-look en comfort. Het product is gemaakt van solution-dyed polypropyleen garens wat betekent dat het gemakkelijk is schoon te maken en ongelooflijk duurzaam is. De slijtvaste garens zijn uitermate geschikt in de zogenaamde ‘high traffic’ ruimtes, zowel binnen als buiten. Door het gebruik van waterdicht garen met UV-bescherming is de sisal-look collectie de perfecte keuze voor een buitentapijt.

De vlak geweven structuur van de natural look vloerkleden creëert een huiselijke, chique look met een stoer randje. Door het duurzame, UV- en waterbestendige materiaal is dit eveneens geschikt als buitenkleed. Ideaal om een perfecte harmonie van binnen en buiten met elkaar te verbinden. Het antistatische en onderhoudsvriendelijke tapijt is in vele combinaties samen te stellen. Ontdek meer op onze inspiratie pagina.

De collectie

Begin met chatten
1
Stel je vraag
Goed dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?